.. of bel: 06 30 03 01 24

Accommodaties en Faciliteiten

Groepsaccommodatie Tjeukemeer is goed bereikbaar via de A6, op minder dan 1 uur rijden van Utrecht. Beide groepsaccommodaties Kapitein en Ketelbinkie zijn schitterend gelegen direct aan het Tjeukemeer met een eigen haven en ruim 2200 hectare water direct voor de deur. De groepsaccommodaties zijn gehuisvest in een ruim gebouw, met alles op de begane grond. Het is mogelijk beide groepsaccommodaties te huren. De accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor minder validen. Groepsaccommodatie Ketelbinkie heeft een badkamer met een invalidendouche en invalidentoilet.

Binnen is er veel ruimte (voor kinderen) voor sport en spel. Buiten kunt u gezellig zitten op het terras, terwijl uw kinderen sporten op het volleybalveld, de naastgelegen voetbalkooi of spelen op de klimtoestellen. In de groepsaccommodaties kunt u activiteiten organiseren voor uw groep op basis van zelfverzorging. De accommodaties zijn ideaal voor uw familieweekend, huwelijksjubileum, zeilweekend, groepsvakantie, schoolkampen of om een kennismakingsweek in Friesland te vieren. U geniet hierbij van een weids uitzicht op het grootste meer van Friesland.

Kapitein

Groepsaccommodatie Kapitein is geschikt voor groepen van 15 tot 50 personen.

Er zijn negen slaapkamers met een capaciteit van:

1 kamer met een tweepersoonsbed  en 2 (stapel)bedden
2 kamers met 2 eenpersoonsbedden
2 kamers met 4 (stapel)bedden
1 kamer met 6 (stapel)bedden
2 kamers met 9 (stapel)bedden
1 kamer met 10 (stapel)bedden

Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel.  Verder zijn er voldoende douches en toiletten. Binnen is er veel ruimte (voor kinderen) om te recreëren, er is een tafeltennistafel, shuffel en een voetbalspel.

Buiten kunt u recreëren op het gezamenlijke sport/volleybalveld met klimtoestellen voor de kinderen, de voetbalkooi, kabelbaan of bij de haven langs de polderdijk.
De groepsaccommodatie heeft een eigen parkeerterrein. Vanuit de groepsaccommodatie kunnen prima vaartochten door Friesland of de Friese Meren gemaakt worden.

Weekend is van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Midweek van maandag 12.00 uur tot vrijdag 10.30 uur.

 • Compleet ingerichte ruime keuken met horecavaatwasser

 • Gezellige verblijfsruimte met eigen bar
 • Open haard
 • Aparte eetzaal
 • Centrale Verwarming
 • Televisie
 • Radio/cd/dvd speler
 • Wifi

Ketelbinkie

Groepsaccommodatie Ketelbinkie is geschikt voor groepen van 15 tot 38 personen.
Er zijn zeven slaapkamers met een capaciteit van:

1 kamer met een 2 persoonsbed en een 1 persoons bed
1 kamer met twee 1 persoons bedden
3 kamers met 6 (stapel)bedden
1 kamer met 7 (stapel)bedden
1 kamer met 8 (stapel)bedden

Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Er zijn voldoende douches en toiletten. De groepsaccommodatie is rolstoeltoegankelijk en heeft een badkamer met een invalidendouche en invalidentoilet.

Binnen is er veel ruimte (voor kinderen) om te recreëren. Er is een tafeltennistafel, shuffel, poolbiljart, en een voetbalspel. Ketelbinkie heeft een eigen terras en een sportveldje. Verder is er een gezamenlijke sport/volleybalveld met klimtoestellen voor de kinderen, een voetbalkooi en kabelbaan. De groepsaccommodatie heeft een eigen parkeerterrein. Vanuit de groepsaccommodatie kunnen prima vaartochten door Friesland of de Friese Meren gemaakt worden.

Weekend is van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Midweek van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur.

 • Compleet ingerichte ruime zit/eetkeuken met vaatwasser

 • Rolstoeltoegankelijk, badkamer met invalidendouche & invalidentoilet
 • Gezellige verblijfsruimte met eigen bar
 • Terras op het westen met uitzicht over het Tjeukemeer
 • Open haard
 • Centrale verwarming
 • Televisie
 • Radio/cd/dvd-speler
 • Wifi

De Akkers 47, 8536VD Oosterzee

Activiteiten in de buurt

Naast de groepsaccommodaties ligt een strandje waar u en uw kinderen volop kunnen genieten van zon, water en zand. Aan de andere kant van de accommodatie ligt een sportveldje met een skeelerbaan, voetbalkooi en kabelbaan. Tegenover de groepsaccommodatie ligt het eiland Margjepôle wat u kunt gebruiken voor diverse spel- en sportactiviteiten inclusief een zandstrand  waar u de dag kunt afsluiten bij een kampvuur. U kunt  vanuit de accommodatie verschillende activiteiten doen  op het gebied van watersport zoals zwemmen, zeilen, surfen en kanovaren. Of gezellig wandelen, voetballen, volleyballen, fietsen of samen boerengolf spelen  langs het meer. Maar u kunt ook genieten van de nabijgelegen bossen van Gaasterland, waarbij u natuurlijk het oude vestingstadje Sloten een bezoek brengt. Het subtropisch zwembad van Joure  is zeker een bezoek waard . Voor schaatsers en schaatssupporters is Groepsaccommodatie Tjeukemeer  een goede uitvalbasis op 15 kilometer van het ijsstadion Thialf te Heerenveen.

Video Preview Image

Prijzen & Boeken

Kapitein 50 pers.

Weekend: € 1475,-*  
Midweek: € 1850,-*
Week: € 2900,-*

Ketelbinkie 38 pers.

Weekend: € 1325,-
Midweek: € 1850,-
Week: € 2900,-


 
* Prijzen Kapitein tot 40 pers. daarboven € 15 pp/pn. De prijzen zijn inclusief btw, gas, water en elektrisch. Voor de wintermaanden oktober t/m april hanteren wij een energietoeslag van € 75,- per nacht.
De schoonmaakkosten bedragen € 175,-. Toeristenbelasting bedraagt € 1,20 per persoon per nacht. De borg is € 250,-. 

 

Wij hanteren de Recron voorwaarden voor Groepsaccommodaties.

Lekker uitwaaien op het Tjeukemeer

Op zoek naar een gezellige of sportieve dag op het water? Wij verhuren polyvalken en kano’s. De verhuur van de valken doen wij in samenwerking met ‘Sailingcenter Langweer’.

Direct reserveren of meer lezen

Bootverhuur

U kunt bij ons  valken en kano’s huren.

De verhuur van de valken doen wij in samenwerking met Sailingcenter Langweer. Verblijft u in onze groepsaccommodatie dan kunt u ze bij ons bestellen en zij zorgen dat de polyvalken bij aankomst voor u klaarliggen (afhankelijk van aantal en periode). Ook voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen. Voor losse valkverhuur kunt u niet bij ons terecht.

Contact opnemen
Direct bellen

Content Img Left

Familieweekend & Vriendenweekend.

Groepsaccommodatie voor familieweekend of vriendenweekend.

Heerlijk met de gehele familie: opa, oma, kinderen en kleinkinderen op familieweekend in Friesland is zeer populair. Uiteraard zoekt u dan een leuke groepsaccommodatie. Tijdens het weekend samen leuke dingen ondernemen en/of het water opgaan. Tijd voor elkaar en tijd om samen iets te doen of een leuke activiteit te beleven. Gezellig met elkaar om tafel om eens rustig met elkaar te eten of samen te BBQ. Met elkaar rondom een kampvuur of tijd om even bij te praten. Een gezellig familieweekend of vriendenweekend kunt u doorbrengen met uw familie en vrienden aan het Tjeukemeer.

Jeugdkampen aan het Tjeukemeer.

In de zomervakantie is het mogelijk om samen met je vrienden vlotten bouwen, kano varen, of zeilen. Je kunt een programma maken waar je kennis kunt maken met het water. Vanuit de accommodatie ben je direct op het grootste meer van Friesland, met een snelvaargebied en drie mooie eilandjes waar je spelletjes kunt doen voor de deur. Bij de accommodatie is verder een zandstrand, een voetbalkooi, een skeelerbaan, en een volleybalveld.

Contact opnemen
Direct bellen

Content Img Left

Neem contact met ons op

We helpen u graag verder, u kunt ook zelf mailen naar info@tjeukemeer.com


  *Verstuur een email. Alle velden zijn verplicht.

  Logo

  De Akkers 47, 8536VD Oosterzee, Nederland
  info@tjeukemeer.com

  Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Bel:

  • +31 (0)6 30030124